Τοποθεσια

Εξερευνήστε την
Πλαζ των Αλυκών

Οι Αλυκές είναι προάστιο του Βόλου και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 5χμλ από την πόλη. Πρόκειται για μία παραθαλάσσια και ιδιαίτερα αναπτυγμένη περιοχή με πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό. Οι Αλυκές ή Νέες Παγασές είναι κτισμένες κατά μήκος της θάλασσας και αποτελούν πόλο έλξης για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την βουή της πόλης.

Alykes activities
Alykes beach

Ιδανικός προορισμός

Μία ανάσα μακριιά από το Βόλο θα βρείτε τον οικισμό των Αλυκών με πολυάριθμα τσιπουράδικα, ταβέρνες και μπαρ. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι ψησταριά Βαρέλα με μεγάλη ποικιλία κρεάτων, το εστιατόριο Ιππόκαμπος με ζωντανή μουσική και vegan επιλογές και η ψαροταβέρνα Μιμίκος με παράδοση από το 1957. Κατά μήκος της παραλίας, θα συναντήσετε πολλά σουβλατζίδικα, καφετέριες και μπαράκια. Στην περιοχή πλέον λειτουργούν δύο μεγάλα beach bar, ιδανικά για κοκτέιλ και χορό.

Residences Spa Villas
ΚΤΕΛ 650μ 4,9χλμ
ΟΣΕ 1,5χλμ 5,8χλμ
Λιμάνι 2,3χλμ 6,5χλμ
Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου 33χλμ 28,8χλμ
Κέντρο Βόλου 2,4χλμ 6,6χλμ

Πώς να φτάσετε

Αν έχετε GPS θα βρείτε τις Αλυκές εύκολα βάζοντας τον ταχυδρομικό κώδικα 38334 ή Νέες Παγασές. Ερχόμενοι από Αθήνα, βγείτε στην έξοδο που θα συναντήσετε προς N. Αγχίαλο. και μετά από περίπου 10 χλμ θα δείτε τον Βόλο. Στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε, στρίψτε δεξιά. Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη βγείτε στην πρώτη έξοδο που θα συναντήσετε προς Βόλο – Βελεστίνο και συνεχίστε ευθεία για 15 χλμ προς την πόλη.

Λαβετε οδηγιες

Βρείτε τις Salina Spa Villas
στο Google Maps