Τοποθεσια

Εξερευνήστε το
Βόλο & το Πήλιο

Ο Βόλος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου, τις υπέροχες παραλίες του Παγασητικού κόλπου και του Αιγαίου αλλά και από τα νησιά Βόρειων Σποράδων. Πόλο έλξης αποτελούν τα ορεινά χωριά Μηλιές, Βυζίτσα, Μακρινίτσα, Πορταριά και τα Χάνια, όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Για καλοκαιρινές αποδράσεις υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές τόσο στον Παγασητικό Κόλπο, όσο και στην πλευρά του Αιγαίου, όπως οι Άγιοι Σαράντα, ο Αϊ Γιάννης, ο Μυλοπόταμος κ.ά.

Volos
Volos local cuisine

Γαστρονομική Εμπειρία

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Βόλου είναι η ζωντάνια που έχει η πόλη, η έντονη ζωή και τα φημισμένα τσιπουράδικα, τα οποία αποτελούν μια παράδοση που προέρχεται από τους Μικρασιάτες πρόσφυγες και κρατείται έως σήμερα. Απολαύστε το καθιερωμένο τσίπουρο συνοδευόμενο από μεζέδες και φρέσκα ψάρια, καραβιδομακαρονάδες και θαλασσινά δίπλα στην θάλασσα κατά μήκος της παραλίας. Στα παραδοσιακά ταβερνάκια θα βρείτε τοπικές γεύσεις όπως μανιτάρια του βουνού, σπεντζοφάϊ, τσιτσίραφλα, υπέροχες πίτες, λουκάνικα και κρέατα τοπικών παραγωγών.

Residences Spa Villas
ΚΤΕΛ 650μ 4,9χλμ
ΟΣΕ 1,5χλμ 5,8χλμ
Λιμάνι 2,3χλμ 6,5χλμ
Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου 33χλμ 28,8χλμ
Κέντρο Βόλου 2,4χλμ 6,6χλμ

Πώς να φτάσετε

Η γεωγραφική θέση του νομού, στο κέντρο σχεδόν της Ελλάδας, καθιστά εύκολη την πρόσβαση από όλες τις περιοχές. Μπορείτε να φτάσετε στην πόλη οδικώς είτε με το όχημά σας είτε με ΚΤΕΛ, με τρένο, αλλά και αεροπορικώς μέσω του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου. Από το λιμάνι της πόλης πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια από και προς τις Σποράδες.

Λάβετε οδηγιες

Βρείτε τα Salina Residences
στο Google Maps