Πολυχώρος Τσαλαπάτα

Το συγκρότημα Τσαλαπάτα γεννήθηκε στις εγκαταστάσεις του πρώην πλινθοκεραμοποιείου του Τσαλαπάτα και έγινε μια από τις πιο διάσημες βιομηχανίες της περιοχής. Σε μια έκταση 22,5 στρεμμάτων, τα κτίρια και ο εξοπλισμός του παλιού εργοστασίου διατηρούνται στην αρχική τους μορφή. Οι κήποι, ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης και οι υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων είναι μερικές ακόμη υπηρεσίες του Πολυχώρου.

Volos activities

Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο

Η έκθεση του μουσείου εκτείνεται σε οκτώ αίθουσες και περιλαμβάνει ευρήματα από τις αρχαιολογικές έρευνες που ξεκίνησαν στη Θεσσαλία στις αρχές του 20ού αιώνα και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ενημερωτικά κείμενα, σχέδια και φωτογραφίες εμπλουτίζουν την έκθεση, επιτρέποντας στο κοινό να ενημερωθεί διεξοδικά.

Ενοικίαση σκάφους

Από μονοήμερες έως πολυήμερες εκδρομές, στο Βόλο θα βρείτε πολλά σκάφη προς ενοικίαση διαθέσιμα για εκδρομές στον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Volos activities
Volos activities
Volos activities

Το Τρενάκι του Πηλίου

Στον παλιό σταθμό στο χωριό Μηλιές του Πηλίου, ένα από τα πιο γραφικά τρένα της ελληνικής σιδηροδρομικής παράδοσης, ο γνωστός Μουτζούρης. Η διαδρομή είναι περίπου 16 χιλιόμετρα και το τρένο ξεκινά από τα Άνω Λεχώνια με κατεύθυνση προς τις γραφικές Μηλιές.

Volos activities
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Επισκεφθείτε το Βόλο